Preaload Image

Communication is Qi

Communicatie. Kracht. Helder. Authentiek.

Heb je het gevoel dat jij en je merk of organisatie krachtiger kunnen communiceren? Dat je boodschap helderder en echter kan en dat je veel meer positieve impact zou kunnen hebben? Communication is Qi helpt jou je unieke stem vinden en met je communicatie mensen in beweging of achter je te krijgen. Professioneel en authentiek.

Communication is Qi

Aanpak

Qi kent zijn oorsprong in het oude China en kun je vertalen als: de essentie van je ware zelf, levenskracht, de energie die door jou en alles stroomt. Dat wat je leven geeft.

Communication is Qi helpt jou vanuit die kracht, vanuit je hart en effectief communiceren. Positieve impact te hebben. Authentiek. Duidelijk. Waardevol.

Helpt jou helder te krijgen wie je bent en waarom en hoe je wat aan wie communiceert.

Helpt jou en je merk of organisatie je unieke verhaal te vertellen waarmee je mensen raakt en in beweging of achter je krijgt.

Door eerst écht te luisteren, naar jezelf en je publiek, ga je naar écht connecten en raken in plaats van zenden.

Zo communiceer je bewust en consistent en bouw je duurzame relaties op.

Guido ...

schrijft

van een blog en speech tot je website teksten, samen kom je tot de kern.

helpt

je een strategie ontwikkelen om met jouw missie, boodschap of product maatschappelijke impact te hebben. Te zorgen dat het landt, bij de juiste doelgroep.

helpt

je goed voorbereid, professioneel en authentiek op te treden in de (social-) media.

helpt

je fondsen te werven voor jouw project of stichting waarmee je de wereld weer een stukje beter maakt.

Met zijn speciale dienst

de “Who Why What storytelling“ helpt hij jou als leider voor eens en altijd je unieke verhaal, waarden en visie op papier krijgen en vertalen in tastbare (social-) media producten.

Voor meer informatie en tarieven: stuur een mail naar guido@communicationisqi.nl of bel 0031631634128.

Testimonial client:

“Guido is erg ervaren en professioneel. Hij brengt vertrouwen, is scherp en constructief. Hij stimuleert je om authentiek te werk te gaan, bewust te zijn van waarom je doet wat je doet en dat te vertalen in effectieve en heldere communicatie.”

Guido Deuzeman

Guido's missie

Met Communication is Qi werkt Guido Deuzeman aan zijn missie: jou helpen de beste versie van jezelf te zijn, helderheid te creëren en positieve impact te hebben. Dat doet hij met Development is Qi als coach en trainer en met Communication is Qi als ervaren communicatiexpert, verbinder en liefhebber van taal. Guido werkte onder andere als woordvoerder voor een multinational en op het Binnenhof, was politiek adviseur van een staatssecretaris, voor de G4, 4 grootste gemeenten van Nederland en public affairs manager voor een NGO.

Hij weet wat communiceren en campagne voeren onder hoge druk en met een groot bereik is. Hij werkte mee aan vele campagnes, mediaoptredens, opiniestukken en bereidde talloze mediaboodschappen voor. Hij weet uit eigen ervaring wat werkt en zeker ook wat niet werkt. Er is niet één truc, maar er gelden wel een paar universele principes: effectieve communicatie is bewust, helder en authentiek; vanuit het hart werkt uiteindelijk beter dan hard (en vanuit het hart kan best scherp en direct zijn); mensen horen graag verhalen en oefening en consistentie baren kunst. De basis is weten wie je bent, waarom je communiceert wat je communiceert en aan wie. Communicatie gaat uiteindelijk om verbinden.